Win jouw unieke Joolz Geo Tailor

 

Tijdens de Negenmaandenbeursperiode kun je meedoen aan de #TailorMyJoolz actie. Laat je creativiteit de vrije loop en maak een uniek ontwerp van de Joolz Geo Tailor. De meest creatieve inzending wint zijn unieke ontwerp t.w.v. minimaal  1349,- inclusief bijpassende voetenzak en verzorgingstas. Meedoen aan de actie kan tot en met 26 februari (de laatste dag van de Negenmaandenbeurs 2017). De winnaar van de Joolz Geo Tailor wordt binnen twee weken na het sluiten van de win-actie bekend gemaakt op Fammebaby.nl

Hoe werkt het?

Om mee te doen aan deze actie kun je klikken op deze link. Je komt dan in de Joolz configurator terecht. Volg hier de volgende stappen:

1. Kies voor het model Joolz Geo.

2. Kies voor de Tailor collectie.

3. Start met ontwerpen! Kies jouw gewenste kleur bekleding, kleur van de wielen en als laatste de kleur van het accent.

4. Is jouw ontwerp helemaal als gewenst? Klik vervolgens links op de oranje button #TailorMyJoolz.

5. Deel publiekelijk via Facebook met #TailorMyJoolz en @Joolz

Je kunt je ontwerp nu gaan inzenden! Om kans te maken vul je eerst je naam en e-mailadres in en deel je vervolgens jouw ontwerp op Facebook met #TailorMyJoolz. Je kunt je ontwerp direct delen op Facebook via de ‘delen’ button die verschijnt na het invoeren van je gegevens, of via de ‘delen’ button in de e-mail die je automatisch ontvangt bij deelname. Je inzending is alleen geldig als het ontwerp op Facebook is gedeeld met #TailorMyJoolz.

Wat kun je winnen?

Nadat je jouw unieke ontwerp gedeeld hebt op Facebook maak je kans op jouw ontworpen Joolz Geo Tailor (t.w.v. minimaal € 1349,-) inclusief bijpassende slaapzak en verzorgingstas. De winnaar wordt binnen twee weken na de sluiting van de actieperiode bekend gemaakt op Fammebaby.nl. Hou de website en Facebook pagina van Famme Baby dus goed in de gaten!