LIFESTYLE, TRAVEL . 21/12/2015

Limited Edition: Joolz Day Discovery

Voor alle gepassioneerde reizigers

Bij Joolz houden wij van het buitenleven. Zelfs met kinderen zijn er geen grenzen! Voor alle ouders die gepassioneerd zijn over het ontdekken van de wereld en tegelijkertijd een stylish statement willen maken, is er de Joolz Day Discovery. De ‘Must-have’ van 2016.  Natuurlijk gekleurde stoffen, modieuze details en  een tijdloos design spelen de hoofdrol in deze nieuw limited edition. De Joolz Day Discovery is verkrijgbaar vanaf de lente 2016 en zal in gelimiteerde aantallen verkrijgbaar zijn.

Let’s discover!

Tijdloze en functionele reisklassiekers waren de inspiratie voor de nieuwe Joolz Day Discovery. Deze nieuwe kinderwagen brengt je niet alleen waar je wil zijn, maar heeft ook modieuze details die terugkomen op zowel de kinderwagen als de accessoires. Verkrijgbaar in de kleuren Forrest green en Mountain grey, allen afgemaakt met dark brown gekleurd leatherette met authentieke details. Het onderstel en frame zijn een combinatie van zilver en zwart. Modieuze extra’s zoals bronzen ritsen op het wiegje, drukknopen, geribd katoenen riemen en bronskleurige drukknopen zorgen voor een multifunctionele en geavanceerde look. De veter elementen aan de boodschappenmand  zorgen voor een hedendaagse design.

Joolz_Day_Discovery_Forrest_Green_cot_on_chassis_LR

Benodigdheden voor op avontuur

Ook de bijpassende accessoires zijn voorzien van modieuze details. De verzorgingstas kan gebruikt worden als rugtas en heeft een aparte houder voor de fles, gemaakt van dark brown leatherette, dat bevestigd kan worden aan de tas met een bronzen drukknoop. De slaapzak heeft leatherette details en een extra opbergzak aan de binnenzijde.

Joolz_Day_Discovery_Forrest_Green_Nursery Bag_LR

De Joolz Day Discovery

De Joolz Day Discovery is verkrijgbaar als compleet pakket voor €1.199,- inclusief onderstel, wiegje, stoel, boodschappenmand, een regenhoes en de special ontworpen verzorgingsrugtas die perfect past bij de Joolz Day Discovery. De bijpassende slaapzak is los verkrijgbaar voor €119.

Discovery_complete set_Mountain Grey