TRAVEL . 21/12/2015

Voor alle reizigers: Joolz Traveller

Elegante reistas

Reizen met kinderen is een geweldige ervaring, en vanaf nu hoeven families het comfort van hun Joolz kinderwagen niet meer te missen tijdens het reizen. De nieuwe Joolz Traveller zorgt ervoor dat de Joolz Day of Joolz Geo schoon blijft en veilig vervoerd wordt. De Joolz Traveller is verkrijgbaar vanaf april 2016.

Lang verwacht door alle Joolz fans: de nieuwe Joolz Traveller is ontworpen om het reizen met de familie zo makkelijk mogelijk te maken. De Joolz Traveller zal makkelijk herkent worden door het vliegveldpersoneel als een kinderwagen reistas en is geschikt voor alle Joolz kinderwagens.

De waterafstotende stof zorgt ervoor dat de Joolz kinderwagen droog blijft als het regent. De  comfortabele hendel en twee wielen maken het makkelijk om te manoeuvreren op het vliegveld. Wanneer je de reistas niet nodig hebt, kun je hem compact opvouwen om hem op te bergen. De Joolz Traveller beschikt over een aparte tas voor de wielen, zodat hij schoon aan de binnenkant blijft en een vakje voor een naamkaart zodat hij op de juiste bestemming aankomt.

traveller featured image web

De Joolz Traveller is niet alleen een functionele accessoire maar heeft ook een modieus en stylish design. De elegante zwarte stof gecombineerd met cognac leatherette en slimme details omvatten alle elementen die zo kenmerkend zijn voor Joolz.

Kenmerken:

+ Geschikt voor alle Joolz Day en Joolz Geo kinderwagens
+ Waterafstotend door het gebruik van premium Joolz stoffen
+ Beschermt je Joolz kinderwagen tegen vuil, krassen en water
+ Comfortabele hendel
+ Twee wielen om makkelijk te kunnen manoeuvreren
+ Zelf staand
+ Compact op te vouwen tot klein formaat
+ Vakje voor een naamkaart