Het perfecte cadeau voor een baby

Joolz Essentials producten

05/03/2019 · Leestijd: 5 minuten

Ben je op zoek naar een comfortabele accessoire voor een pasgeborene? Of het nu voor een vriend, een familielid of voor jezelf is, onze Joolz Essentials producten zijn het perfecte last minute cadeau voor de nieuwe baby.

Onze lijn van Joolz Essentials producten is gemaakt van hoge kwaliteit natuurlijke materialen, die kunnen worden gebruikt voor al onze kinderwagen collecties.

Joolz Essentials lijn

Joolz Essentials wikkeldoek

Deze babydoek is multifunctioneel, dus deze kun je gebruiken zoals je zelf willen. Wrap de doek om je baby als een wikkeldoek of -handdoek. De capuchon zorgt ervoor dat baby’s volledig warm en bedekt liggen. Maak er een speelmat van, zodat ze kunnen spelen met hun favoriete speelgoed. Of gebruik de doek als zonnebescherming en wat dacht je ervan om de doek te gebruiken als je borstvoeding geeft op het terras? En met een beetje fantasie gebruiken ze het als superheldencape. Waar je het ook voor gebruikt, bindt de doek om je baby en gebruik het om zijn of haar creativiteit te prikkelen.

Joolz Essentials deken

Met de superzachte deken, kunnen baby’s fijn en warm worden ingewikkeld. Of ze het nu voor grote of kleine dutjes gebruiken, of om gewoon in te ontspannen. De Joolz Essentials wikkeldoek is gemaakt om baby’s op een aangename temperatuur te houden. De lengte van 75 x 100 cm komt in vijf verschillende kleuren. Met dat in je gedachte, is het selecteren van een dekentje dat past bij de babykamer niet zo moeilijk. Al onze Joolz Essentials dekentjes hebben een TOG-waarde toegekend gekregen, die staat voor de kwaliteit van de isolatie. Dit betekent dat ouders inzicht hebben in warmteregulering van hun baby. Op die manier kun je je baby koel houden in de zomer en warm voor de kou in de winter. Houd wel in je achterhoofd dat iedere temperatuur een andere TOG-waarde vereist.

Joolz Essentials nest

Het Joolz Essentials nestje omarmt je baby tijdens de koude dagen. Het heeft drie ritsen die gebruikt kunnen worden om de autogordel vast te maken. Op die manier is het minder lastig om je kleintje vast te maken als je op roadavontuur gaat. Het nestje is 80 x 35 cm groot en komt in vijf prachtige kleuren.

Stofcollecties

Zowel de Joolz Essentials wikkeldoek als het Joolz Essentials nestje komt in twee verschillende types gewoven stoffen. In een collectie is een geribbeld patroon in de stof gemaakt, die een simpel maar minimalistisch patroon laat zien. In de andere optie is een honeycombpatroon gemaakt.

Waar is de stof van gemaakt?

Onze Joolz Essentials zijn gemaakt van 100 procent organische katoenvezels. Dit zorgt niet alleen voor de warmte en het comfort van het kind, maar draagt ook bij aan een duurzaam milieu.

Bekijk ook: Joolz Essentials matrashoes