Het testen van onze producten

01/03/2019 · Leestijd: 3 minuten

Bij Joolz staan we voor comfort, design én misschien wel de allerbelangrijkste: veiligheid. Jij wil voor je kleintje het beste en daar zijn wij het helemaal mee eens.

Hoe weten we dat onze producten veilig zijn?

Hoe weten we dan dat onze producten veilig zijn? Hoe werkt dat? Voordat een Joolz product wordt verkocht in de winkels, wordt er heel veel getest. Zo voldoen al onze kinderwagens en accessoires aan alle geldende veiligheidsnormen en -wetten in de regio’s waar deze verkocht worden.

Hoe werken deze tests?

Dat willen we je natuurlijk graag laten zien! Zo hebben we afgelopen maand een proef gedaan met onze ritsen, de zogenaamde ‘zipper pullers’. We simuleren druk op de rits met een apparaat dat flinke krachten (Newton) kan loslaten op het product. Zodat we daadwerkelijk kunnen meten aan hoeveel Newton (N) we een item blootstellen. In onderstaande video kun je zien dat de rits voldoet aan de standaard druk van ongeveer 90N. De rits voldoet uiteraard aan de gestelde eisen.

 

In deze video zie dat de rits pas gaat protesteren bij 239N, bijna 3 keer de gestelde eis. Door het uitvoeren van soortgelijke tests, weten we dat we kwalitatief hoge producten leveren. En zo kunnen we jou als klant garanderen dat je veilig kunt rondrijden met je kleintje.

 

Voordat onze producten op de markt worden gebracht, laten we deze ook altijd extern testen door externe testhuizen zoals SGS/ITS en TUV. Zodat we écht onze hoge veiligheids- en kwaliteitsstandaard kunnen waarmaken en daar hebben we dan weer allerlei certificaten van. Veiligheid en kwaliteit staan centraal bij Joolz en daarom kunnen we je ook met zekerheid onze levenslange garantie bieden. We zullen onze uiterste best doen om te zoeken naar een passende oplossing, als er iets afwijkends is aan je kinderwagen. Stroll always and forever bij Joolz!