Joolz autostoelveiligheid

Nederlands design meets Scandinavische veiligheid

27/02/2019 · Leestijd: 5 minuten

Een baby autostoel is één van de meest belangrijke items die rijdende ouders nodig hebben. Bij Joolz zijn we steeds op zoek naar de beste autostoel oplossingen om ervoor te zorgen dat het leven van je familie handiger, positiever en veiliger wordt. Door het samenvoegen van ons Joolz Dutch design met de Be-Safe Scandinavische veiligheid, hebben we betekenisvolle verbeteringen toegepast aan onze Joolz iZi Go baby autostoel. Op die manier is je baby onderweg heel comfortabel en veilig tijdens zijn/haar avontuur.

Be-Safe verzekerd dat al onze autostoelen zijn getest bij de Duitse organisatie ADAC voordat deze verkocht worden. De standaard is hoog als het gaat om veiligheid van de autostoel en we willen er zeker van zijn dat we dat kunnen halen. Onze baby autostoelen zijn getest met de ouders in ons achterhoofd en zoals we altijd zeggen: gelukkige ouders voeden gelukkige kinderen op.

Car seat safety feature to keep your baby safe during road trips

Baby in onze Joolz iZi Go Modular autostoel

Belangrijke veiligheidskenmerken van de autostoel

Om onze Joolz autostoelen door de inspectie te laten komen, zijn er bepaalde veiligheidskenmerken geëvalueerd. Voor- en zijkantbotsing zijn de belangrijkste elementen, net als de constructie van de stoel die 50% van het evaluatieproces vormt. De andere 50% betreft een evaluatie van een eenvoudige installatie en het comfort van de autostoel voor het kind, zoals de zitpositie en ruimte. Het hanteren, reinigen en installeren van de autostoeltjes wordt ook getest in auto’s. Bovendien is elk autostoeltje getest op gevaarlijke chemicaliën. En ieder stoeltje is getest in drie verschillende typen auto’s. Dat gezegd hebbende, kunnen we met trots zeggen dat ons Joolz iZi Go autostoeltje is getest en gecertificeerd. Omdat de veiligheidscriteria voor de autostoel regelmatig worden bijgewerkt, willen we ervoor zorgen dat onze Joolz iZi Go-autostoeltjes aan de veranderingen kunnen worden aangepast. Ons doel is om aan de verwachtingen van iedere ouder te kunnen voldoen voor een veilige roadtrip voor hun kleintje.

Check ook ons blog over 4 autostoel veiligheidstips om te verzekeren dat je baby de beste bescherming krijgt.