Stijlvol design en functionaliteit

Joolz Day³ eigenschappen

01/03/2019 · Leestijd: 5 minuten

Deze nieuwste set van wielen die is toegevoegd aan onze Joolz collectie is één van de Joolz meest geprijsde kinderwagen onderdelen. Onze Joolz Day³, of zoals we hem ook wel noemen ‘onze beste DAY ooit’ zal je positief verrassen. Het gelikte design komt in allerlei varianten van stijlvolle kleuren, die ervoor zorgen dat je er altijd fashionable bij loopt met welke #outfitoftheday dan ook.

Een moeder zijn, betekent niet dat je je stijl moet opofferen voor je baby’s gemak. De premium look van de Joolz Day³ is ideaal voor ouders die houden van zowel design als functionaliteit. Er zijn verscheidene kenmerken die onze Joolz Day³ verbazingwekkend maken. Al onze kinderwagens inclusief de Joolz Day³ zijn voorzien van een reiswieg ventilatie waar je doorheen kunt kijken.

Al onze kinderwagens, inclusief de Joolz Day³ is van een wieg met doorkijkventilatie. Zo wordt je baby voorzien van frisse lucht tijdens een mooie wandeling. Het hoofdkussen op het matras biedt extra steun en comfort voor het hoofd van je kindje. Zo blijft je baby koel terwijl het hoofdje is beschermt tegen de wind.

Je baby zal snel groeien en zal op een gegeven moment de wereld een beetje helderder zien. De Joolz reiswieg kan dan eenvoudig worden vervangen door de ergonomische stoel die is inbegrepen. Op dat moment wordt je baby nieuwsgieriger en wil hij of zij zelf dingen gaan uitproberen. Dankzij de aangepaste hoogte van de ergonomische stoel van Joolz kan je baby er nu meer bij zijn tijdens het eten. Het zitvlak van de wagen kan op tafelhoogte worden gebruikt. Op die manier kan je kindje comfortabel zelf eten. Terwijl ze groeien, kun je ook de voetsteunen van de stoel verstellen. Zo kan je kind goed zitten in zijn of haar kinderwagen.

Thuis na een geweldige dag? Nu is het tijd om je kinderwagen weer op te ruimen. De Joolz Day³ is compact weer in te vouwen. En je kunt deze dan ook rechtop opbergen, omdat de kinderwagen blijft staan als deze ingevouwen is. Zo is de Joolz Day³ dus geschikt om op te slaan in zelfs de kleinste stadsappartementen.

Wanneer je gaat shoppen, een wandeling gaat maken of een lunchafspraak hebt met vrienden.. Met de Joolz Day³ loop je in style met comfort en gemak. Deze wagen is net zo kosmopolitisch als jij bent. Ga ervoor en beleef je beste Day voor altijd.

Wist je dat je de optie hebt om je Joolz Day³ kinderwagen aan te passen naar je eigen wensen? Van de stof tot het chassis en zelfs de wielen, je kunt een kinderwagen creëren die helemaal past bij jouw persoonlijkheid. Je kunt ook uit meer dan tien coole kleuren kiezen voor je bumperbar en duwbeugel. Om het nog persoonlijker te maken, kun je de bumperbar zelfs laten ingraveren met een leuke tekst of een naam. Rijd functioneel in stijl met een stukje persoonlijkheid.