Dubbele kinderwagen voor ieder familieavontuur

Joolz Geo² kenmerken

01/03/2019 · Leestijd: 5 minuten

Met de Joolz Geo² kun je je klaarmaken voor een leuk avontuur met de familie. Naarmate je familie groeit, betekent dat dat je meer grote, maar handige en praktische spullen met je mee moet nemen. Als je 2 baby’s hebt, kan inpakken na een familiedag heel wat werk zijn. De Joolz Geo² is ontworpen om het gedoe wat minder hectisch te maken.

Het mooie aan de dubbele kinderwagen is zijn smalle en compacte duo configuratie optie. Wacht je tot je van je tweede kindje moet bevallen? In de tussentijd kun je gebruik maken van het voordeel van de ergonomische stoel voor je eerste kind. Het zitje kan worden gebruikt als een kinderstoel als je uit eten bent in je favoriete restaurant. En je kunt natuurlijk ook alvast gebruik maken van de grote XL boodschappenmand om alle items van je baby in te vervoeren.

Joolz Geo² table High seat

Als de baby er eenmaal is, kun je gemakkelijk de grote boodschappenmand omruilen met de reiswieg of de ergonomische stoel. We begrijpen dat je je zorgen maakt om je de opbergruimte van je kinderwagen. Maar onze XL boodschappentas biedt dan uitkomst en is eenvoudig te bevestigen aan de duwbeugel van je kinderwagen. De Joolz Geo² is absoluut gemaakt voor een moeder van 2! Je kunt gemakkelijk in en uit het openbaar vervoer stappen en je kunt ieder winkelcentrum met gemak aan. Natuurlijk niet te vergeten, je kunt dit allemaal in stijl.

Kinderen groeien zo snel, dus maak het beste van je familie avontuur! Ga uit en geniet van de goede tijden en pak deze momenten. Het zou kunnen dat je onderweg 2 keer moet opruimen, maar maak er een dag van om niet te vergeten. Of het nu onderweg naar strand is of naar het park: de Joolz Geo² is gemaakt om het beste van je familietijd te maken. Aan het einde van een dag die goed besteed is, kun je je kinderwagen in één beweging opvouwen. En het transportslot zorgt ervoor dat je je wagen handig kunt inpakken en vervoeren.

Joolz Geo² One motion folding

Houd onze Instagram in de gaten!

Insta moeders en vaders taggen ons van over de hele wereld. Of het nu is om te pronken met hun nieuwe wagen of om het ontdekken van een nieuw stadsleven, ze zorgen ervoor dat ze ons betrekken bij iedere rit die ze maken. Wil je deel uitmaken van onze Joolz Experience? Deel je foto’s met @myjoolz of #myjoolz.

Double pushchair with

Instagram 📷: denisekortlever using the Joolz Geo² with the ergonomic seat (top) and XL basket (bottom)

Joolz Geo² with the ergonomic seat (top) and carrycot (bottom)

Instagram 📷: skabraga using the Joolz Geo² with the ergonomic seat (top) and carrycot (bottom)

Instagram 📷: @denisalipovska and her daughter using the Joolz Geo with carrycot (top), XL basket (bottom), and the Joolz footboard that the little girl is standing on.