Joolz kinderwagencover

Onze nieuwe ontwikkelde Joolz cocoon, speciaal gemaakt voor de Joolz Hub

28/02/2019 · Leestijd: 3 minuten

De nieuwe ontwikkelde cocoon is te gebruiken met onze lichtgewicht Joolz Hub kinderwagens. De cocoon is vormgegeven om jouw baby warm en comfortabel te houden tijdens lange wandelingen. Met frisse nachten en winderige dagen, kun je verzekeren dat je baby altijd is beschermd. Deze kinderwagencover is ideaal voor baby’s tot 18 maanden en zorgt voor de beste rugondersteuning vanaf de geboorte. Dit is zeker belangrijk tijdens de eerste zes maanden van je kindje.

Puschair cover for the Joolz Hub

Vanaf het moment dat je kleintje zijn/haar balans kan vinden om te gaan zitten, kun je de cocoon in een rechtere stand zetten. Een geweldige manier om je baby’s nekspieren te helpen ontwikkelen. Op warme zomerdagen zorgt het ventilatiesysteem van de cocoon ervoor dat je baby lekker koel blijft. Maar om juist je baby extra warm te houden, hebben we een deken ontwikkeld die precies past in je Joolz Hub cocoon.

Als je je baby mee wil nemen op een avontuur onderweg, dan vouwt de cocoon eenvoudig in samen met de Joolz Hub kinderwagen. Zo zijn je voorbereidingen om te gaan reizen zo gedaan. Neem een kijkje bij onze demo die laat zien hoe je eenvoudig de cocoon bevestigd aan de Joolz Hub kinderwagen.

Zie hoe onze Instagram volgers het gebruiken!

Insta moeders en vaders taggen ons van over de hele wereld. Of het nu is om te pronken met hun nieuwe wagen of om het ontdekken van een nieuw stadsleven, ze zorgen ervoor dat ze ons betrekken bij iedere rit die ze maken. Wil je deel uitmaken van onze Joolz Experience? Deel je foto’s met @myjoolz of #myjoolz.

Dad with pushchair cover for the Joolz Hub

Instagram 📷: @dan0spop met Joolz Hub en cocoon

Mom pushing Joolz Hub

Instagram 📷: bepenalver met Joolz Hub (zonder cocoon)