Compacte kinderwagen voor het stadse leven

Joolz Hub voordelen voor een leuke stadswandeling

28/02/2019 · Leestijd: 5 minuten

Deze compacte kinderwagen biedt alle kenmerken om nieuwe stadsavonturen te ontdekken. Een compact formaat, grote achterwielen en sturen met één hand! De Joolz Hub is speciaal ontworpen voor de pracht van het stadsleven.

De Joolz Hub

Waarom zou je sturen met twee handen, als je het eenvoudig kunt doen met één hand?! Dankzij de breedte van 53 cm van de Joolz Hub en de grote achterwielen, kun je gemakkelijk navigeren door smalle steegjes en scherpe bochten. Wanneer de Joolz Hub ingevouwen is dan is deze compact en geschikt voor transport. We hebben het gemakkelijk gemaakt voor jou om de wagen te voorzien van een transportvergrendeling en een draagriem. Op die manier kun je handig je ingevouwen kinderwagen met je mee dragen. Als je klaar bent met je stadswandeling, kun je de wagen zelfs in het kleintje appartement gemakkelijk opbergen.

Joolz Hub

De Joolz Hub is voorzien van een ergonomische stoel en heeft zes standen om je baby te laten slapen en te zitten op een comfortabele manier. De XL zonnekap is voorzien van UV-factor 50, zodat je kleintje beschermt is tegen de zon. De ergonomische stoel kan eenvoudig worden verwisseld met de Joolz reiswieg, de Joolz cocoon en de Joolz autostoel. Op die manier heeft je baby de geschikte kinderwagen vanaf zijn of haar geboorte. Op dagen wanneer je langere wandelingen maakt bijvoorbeeld om naar oma te gaan, dan kun je het autostoeltje gemakkelijk overzetten vanaf de kinderwagen naar je auto. Zo is het minder gedoe om je kind mee te nemen op avontuur in de auto!

Joolz Hub with cocoon

Joolz Hub met cocoon

Joolz Hub with carrycot

Joolz Hub met reiswieg

Joolz hub with Joolz car seat

Joolz Hub met Joolz autostoel

De stad is van jou. Dus ga er op uit, neem alle schoonheid tot je en verras jezelf onderweg. Spring op de metro, spring eruit, neem de lift en bekijk de drukte van de stad vanaf een rooftopterras. Of je nu te voet, met de metro, bus, taxi of veerboot bent: de Joolz Hub is ontworpen om comfortabel de stad door te gaan met je kindje.

Houd onze Instagram in de gaten!

Insta moeders en vaders taggen ons van over de hele wereld. Of het nu is om te pronken met hun nieuwe wagen of om het ontdekken van een nieuw stadsleven, ze zorgen ervoor dat ze ons betrekken bij iedere rit die ze maken. Wil je deel uitmaken van onze Joolz Experience? Deel je foto’s met @myjoolz of #myjoolz.

Instagram 📷: @thankfifi met de opgevouwen Hub

Instagram 📷: bepenalver met de Joolz Hub (zonder cocoon)

Instagram 📷: @domkiszumilas gebruikt de Joolz Hub (met cocoon)