Joolz Positive Studio

Joolz x Babysuperstore van Asten

Op vrijdag 23 november en zaterdag 24 november aanstaande organiseren wij voor alle aanstaande en kersverse ouders de Joolz Positive Studio. Deze keer in samenwerking met Van Asten, dé babysuperstore in Tilburg. Tijdens de Joolz Positive Studio kun je de onze kinderwagens uitgebreid testen op een uitdagend parcours in de winkel, kun je jouw bumperbar handgeschilderd laten personaliseren en staan onze adviseurs voor je klaar om een volledige uitleg te geven over al onze producten. Kom langs en laat je verrassen in de wereld van Joolz x van Asten!

Laat je ons weten of je komt? Schrijf je hier in en we houden je op de hoogte!


Op pad met de nieuwe Joolz Day³

Pas nét staat onze nieuwste kinderwagen in de winkel en jij mag hem al testen! We laten jou een wandeling met onze gloednieuwe Joolz Day³ maken. In de winkel leg je een speels en interactief parcours af. Zo leer je alle handige features van deze kinderwagen kennen én heb je direct een tour gehad door de winkel. Heb je het parcours succesvol afgelegd? Dan wacht er een leuke verrassing op je!

Laat jouw veiligheidsbeugel beschilderen

Op de zaterdag van de Positive Studio is Aimee van Takeyouraim.com aanwezig. Zij schildert unieke tekeningen op jouw Joolz veiligheidsbeugel. Je kunt je eigen veiligheidsbeugel (van je Joolz kinderwagen) meenemen zodat ze deze gratis voor je beschildert. Wil je graag een nieuwe beugel inclusief beschildering? Dat kan ook! We hebben een aantal kleuren beugels beschikbaar voor de Joolz Day² en Joolz Geo² die je kunt aanschaffen voor 40 euro per stuk. Dit is eenmalig en bieden we alleen aan tijdens deze dag.

Er is een beperkt aantal beschikbaar, wees er snel bij!

Joolz demo volgen

De gehele dag door zullen er sales advisors beschikbaar zijn om de verschillende Joolz kinderwagens te demonstreren. De verschillende eigenschappen en handigheden per kinderwagen komen aan bod, op deze manier zal je een duidelijk beeld krijgen welke kinderwagen het beste bij jou past!

Re-usable packaging knutselen

We vinden het zo'n zonde om kartonnen dozen weg te doen. Daarom zijn wij op het idee gekomen om onze verpakkingen te recyclen. Onze kartonnen dozen kun je omtoveren in een vogelhuisje, een rendier of een stoel. Tijdens de Positive Studio kunnen de kleintjes hiermee knutselen.

Joolz x jou

Bij Joolz vieren wij graag de goede dingen in het leven. Je eerste zwangerschap, de geboorte van je tweede kindje, al die eerste keren – ja echt hij kan al zitten, schaterlachen en kruipen – maar ook je dagelijkse beslommeringen als kersverse ouder. Uit al die momenten putten wij onze inspiratie. En zo proberen wij jouw leven elke dag een beetje makkelijker én mooier te maken. We noemen dat ‘Positive Design’. Ga je dromen achterna en doe waar jij gelukkig van wordt. Daar maak je niet alleen ons blij mee, maar vooral je kindje en jezelf.

De Positive Studio is zo'n initiatief van de Positive Design filosofie. Voor alle aanstaande en kersverse ouders organiseren wij een inspirerende dag waar kennis kan gemaakt worden met alle Joolz producten maar ook met andere merken die wij leuk vinden.

Zien we je 23 of 24 november?

Laat het ons weten!