Joolz Purpose Day

· 3 minutes

Bij Joolz geloven we dat iedereen een positieve bijdrage kan leveren aan het milieu. Alle kleine beetjes helpen. Onze werknemers zijn erg betrokken en een waardevol bezit voor ons bedrijf. Terwijl we focussen op vandaag proberen we een mooiere morgen te creëren. Daarom organiseren we leuke teambuilding activiteiten die tegelijkertijd bijdragen aan het milieu. Zoals bijvoorbeeld Purpose Day, mei 2019!

Samen met PlasticWhale, een maatschappelijk verantwoordelijke onderneming die streeft naar plastic-vrije wateren, gingen we plastic vissen in de Amsterdamse grachten. Van het plastic dat zij (en wij) opvissen worden meubilair en boten gemaakt. Deze boten worden ingezet om nog meer plastic op te vissen.  Mooi initiatief toch; wie wil er nou niet een wereld zonder plastic soep voor zijn kleintje?

Na het varen kregen we op ons kantoor in Amsterdam-Noord een lezing van ‘The Pollinators’ over het belang van bijen in ons ecosysteem. Alle werknemers hebben een zaadpakket ontvangen om thuis te zaaien. Zo proberen we op kleine schaal een positieve invloed te hebben en ons steentje bij te dragen aan het milieu.

Hoe draag jij jouw steentje bij? Inspireer ons met jouw ideeën via #joolzlovestheplanet op Instagram, of stuur een mail naar info@myjoolz.com!