eindeloos wandelen

Wij, bij Joolz, geloven dat blije ouders blije baby’s maken. Daarom bieden we jou de bouwstenen voor een positief leven. Wat je ook gelukkig maakt, ga ervoor en leef zoals jij dat wilt. Met onze ergonomische kinderwagens, autostoeltjes en accessoires geniet je van elke rit.

Alle Joolz producten voldoen aan de strenge internationale veiligheids- en kwaliteitsstandaarden in de landen waar de producten verkrijgbaar zijn. We bieden twee soorten garantie. De dekking is hetzelfde, alleen de duur is anders. Welke garantie voor jou geldt, leggen we hieronder uit.

levenslange Joolz garantie

Joolz biedt levenslange garantie aan in de regio ‘Nederland, België en Luxemburg vanaf 23 juli 2018 op de nieuwste kinderwagenmodellen: de Joolz Day³, Joolz Hub & Joolz Geo². In aanmerking komen voor de levenslange garantie? Registreer je kinderwagen binnen zes maanden en bewaar het originele aankoopbewijs met de aankoopdatum. Door je Joolz kinderwagen te registreren, ga je akkoord met de voorwaarden van de levenslange garantie. Let wel op, deze levenslange garantie is alleen geldig voor de originele eigenaar en is niet overdraagbaar.
Alle materiaal – en fabricagefouten van de Joolz kinderwagen worden gedekt. We verwachten wel dat je jouw Joolz kinderwagen gebruikt, zoals uitgelegd in onze gebruiksaanwijzing en instructiefilms.

registreer jouw kinderwagen

tweejarige Joolz garantie

Als je jouw Joolz kinderwagen niet binnen zes maanden na aankoop registreert of als je kinderwagen niet in aanmerking komt voor levenslange garantie, dan ontvang je een standaardgarantie van twee jaar. Deze standaardgarantie van twee jaar geldt ook voor alle Joolz accessoires. Om in aanmerking te komen, moet je het originele aankoopbewijs met aankoopdatum bewaren. Deze standaardgarantie van twee jaar is net zoals de levenslange garantie alleen geldig voor de eerste eigenaar en is niet overdraagbaar. De garantie dekt ook alle materiaal- en fabricagefouten. We verwachten wel dat je jouw kinderwagen gebruikt, zoals uitgelegd in onze gebruiksaanwijzing en instructiefilms. Let op: de garantieperiode van twee jaar wordt niet verlengd als er reparaties moeten worden uitgevoerd.

registreer jouw kinderwagen