Best Day Ever

Dit is de nieuwe Joolz Day². Een kinderwagen als geen ander. Met maar liefst 20 nieuwe en verbeterde Positive Design features.

Creëer en bestel
Positive Design

Joolz Day² in everyday life

Van koffiebar naar lunchtentje: de Joolz Day² is gek op de dynamiek van de stad. De omvang is nog compacter dan voorheen, zodat jij -zelfs in de kleinste boetiekjes- lekker mobiel blijft.

Shoppen, picknicken of naar de speeltuin: de makkelijke XL boodschappenmand laad je helemaal vol. Ga je met de auto? In één soepele beweging klap je de Joolz Day² in. Precies, jullie hebben een topdag: de Best Day Ever.

Creëer en bestel
 • Stoel
 • Wieg

20x Positive Design

Ergonomisch comfort, gemak, stijl en duurzaamheid samen in één ontwerp. Met maar één doel: jouw leven zo makkelijk en mooi mogelijk te maken. Dat noemen we ‘Positive Design’.

 • Wieg
 • Zitje
Day²
 • Made in the Netherlands
 • Grote wieg met doorkijkventilatie
 • XL Zonnekap met air-top
 • Hoge wieg en stoel
 • Verstelbare duwbeugel
 • Supersoepel inklapmechanisme
 • Makkelijk toegankelijke XL boodschappenmand
 • Made in the Netherlands
 • XL Zonnekap met air-top
 • Hoge wieg en stoel
 • Verstelbare duwbeugel
 • Supersoepel inklapmechanisme
 • Makkelijk toegankelijke XL boodschappenmand

Strak Dutch Design

Gestroomlijnd onderstel, leatherette details en stijlvolle stoffen. Het enige wat nog ontbreekt is jouw baby.

Made in the Netherlands

Dit Dutch Design is niet alleen ontworpen in Nederland. Het is er ook geproduceerd. En daar zijn wij als echte Hollanders best trots op.

Ruime keuze aan kleuren en designs

Kies je eigen kleur. Of creëer een unieke wagen met het Joolz Tailor concept. Echt niks is te gek. Behalve de Joolz Day2.

Grote wieg met doorkijkventilatie

De wieg van de Joolz Day2 is extra ruim zodat je kindje er lekker lang in kan liggen. Het ademende gaas zorgt voor ventilatie en een vrije doorkijk.

Hypo-allergeen matras met hoofdkussen

De matras van de Joolz Day2 biedt extra comfort bij het hoofdje. Op warme dagen draai je hem en ontdekt je kindje de wereld door het doorkijkgaas.

XL Zonnekap met air-top

De Joolz Day2 heeft een extra grote zonnekap om je kindje te beschermen tegen de zon. De air-top zorgt voor frisse lucht en contact met je baby.

Speelgoedlusje

Aap. Giraffe. En Muis. Je kleintje ontdekt de wereld samen met zijn beste vrienden. Dankzij deze slimme speelgoedlusjes hang je ze in de zonnekap.

Hoge wieg en stoel

Als het restaurant een tafel heeft, schuif jij je kleintje gewoon aan. En voor een knuffel hoef je nooit diep te bukken. Wel zo fijn voor jouw rug.

Openstaande gordel met magneetsluiting

Doordat de gordel uit zichzelf blijft openstaan, ontvangt de Joolz Day2 je kindje met open armen. Dankzij de magneetsluiting zit hij snel en veilig.

Drie ergonomische stoelposities

De stoel is omkeerbaar. Zo kijkt je kleintje vrij de wijde wereld in, of juist naar jou. De verbeterde rugsteun biedt ultiem lig- en zitcomfort.

Ergonomische veiligheidsbeugel

De beugel is met één hand van twee kanten te openen. Dus ook met de kleine op je arm. Je gebruikt de beugel ook om de wieg te dragen.

Met één hand verstelbare voetensteun

Al die leuke babykleertjes groeien helaas niet mee, maar onze voetensteun wel. Zo zorg je altijd voor de juiste ondersteuning.

Verstelbare duwbeugel

Suikerooms en –tantes. Opa’s en oma’s. De oppas. Iedereen loopt met een rechte rug. En er is genoeg ruimte voor grote of kleine stappen.

Makkelijk manoeuvreerbaar

De Joolz Day2 is makkelijk met één hand te besturen in kleine winkels, smalle steegjes en snelle metro's.

Vierwielvering

Dit is de four-wheel drive onder de kinderwagens. Je kunt ermee over hobbels en bospaden rijden terwijl je kindje gewoon doorslaapt.

Supersoepel inklapmechanisme

Je ziet ze denken: hoe doet ze dat toch? In één beweging klap je de Joolz Day2 in. Hoppa! Hij past overal in. En blijft rechtop staan.

Makkelijk toegankelijke XL boodschappenmand

Shoppen, picknicken of naar de speeltuin: deze grote mand neemt alles voor je mee. Even langs de markt? Je groenten kunnen er makkelijk bij.

Compact formaat

In de lift. De metro. Of een smal gangpad. Met een breedte van slechts 59 cm ben je lekker mobiel.

Ultralichte lekbestendige banden

De banden zijn gemaakt van ultralicht rubber met een luchtkamer en kunnen niet lek gaan.. En dankzij de veerkracht vangt het eventuele schokken perfect op.

Vergrendelbare zwenkwielen

Wandelen op een keienweg of hobbelig bospad? Even de zwenkwielen vastzetten en daar ga je. Supersoepel van marktplein naar festivalterrein.

Joolz Day² collecties

Kies uit één van de kleuren in onze collecties. Wees creatief een bepaal jouw stijl!

Meer info

 • Super fijne kinderwagen. Vooral omdat we allebei best langs zijn (1.78 en 1.92) is het fijn dat de hoogte goed verstelbaar is. Het design is ook super mooi van Day2 en je kunt best veel spullen kwijt in de opbergbak. Ik zou de Joolz Day2 zeker aanraden.

  Nicole Daamen — Joolz Day² Earth

 • Geweldige wagen. Lekker licht makkelijk in te vouwen. Alleen best harde wielen waardoor die kleine soms ligt te stuiteren in de wagen als ik over klinkers rij of een hout bruggetje

  Romy — Joolz Day² Studio