Positive Design

Joolz Day² in everyday life

Denk aan een perfecte dag in de stad, met de Joolz Day² is dat geen probleem. Van een picknick in het park tot een lunchafspraak met vrienden: de Joolz Day² is net zo kosmopolitisch als jij.

En om jouw dag nóg mooier te maken, ontvang je nu bij aankoop van een Joolz Day² 150 euro korting. Geldig op de Joolz Earth collectie, Joolz Quadro collectie en de Joolz Studio collectie. De Summer Sale loopt vanaf 24 mei 2018, zolang de voorraad strekt.

https://myjoolznl-joolz.netdna-ssl.com/wp-content/uploads/2013/09/Joolz-Online-Joolz-Website-Day2-Summer-Sale-configurator-sticker.png

  • Stoel
  • Wieg

Positive Design features

Ergonomisch comfort, gemak, stijl en duurzaamheid samen in één ontwerp. Met maar één doel: jouw leven zo makkelijk en mooi mogelijk te maken. Dat noemen we ‘Positive Design’.

doorkijkventilatie in de wieg

hoofdkussen op matras

stoel op tafelhoogte

met één hand verstelbare voetensteun

compact inklapbaar

rechtop op te bergen

doorkijkventilatie in de wieg

hoofdkussen op matras

stoel op tafelhoogte

met één hand verstelbare voetensteun

compact inklapbaar

rechtop op te bergen

Joolz Day² collecties

Kies uit één van de kleuren in onze collecties. Wees creatief een bepaal jouw stijl!

 

Meer info

  • Super fijne kinderwagen. Vooral omdat we allebei best langs zijn (1.78 en 1.92) is het fijn dat de hoogte goed verstelbaar is. Het design is ook super mooi van Day2 en je kunt best veel spullen kwijt in de opbergbak. Ik zou de Joolz Day2 zeker aanraden.

    Nicole Daamen — Joolz Day² Earth

  • Geweldige wagen. Lekker licht makkelijk in te vouwen. Alleen best harde wielen waardoor die kleine soms ligt te stuiteren in de wagen als ik over klinkers rij of een hout bruggetje

    Romy — Joolz Day² Studio