smarter easier better

premium design
zonnekap en wiegventilatie
verstelbare voetensteun
staand opbergen
hoge wieg- en stoelpositie
levenslange garantie

De Joolz Day³ is gemaakt om comfortabel en stijlvol door de stad te navigeren. De hoogwaardige look en eigenschappen combineren stijl met functionaliteit, zodat dit de perfecte kinderwagen is voor ouders die net zoveel waarde hechten aan design als wij.

De wieg met doorkijkventilatie zorgt voor frisse lucht, terwijl het hoofdkussen in het matras en de verstelbare voetensteun extra steun bieden voor het hoofdje en de voeten van je kind. De stoel op tafelhoogte kan als kinderstoel worden ingezet. En omdat de Joolz Day³ rechtop kan worden opgeborgen, is hij zelfs geschikt voor de kleinste stadsappartementen.

verkrijgbare collecties

Joolz Earth collectie

Er gaat niks boven een wandeling in de natuur. Diep in het bos of gewoon in het park, met de Joolz Earth collectie omarm je de schoonheid van onze aarde. De Joolz Day³ Earth collectie is stijlvol afgewerkt met een bruine leatherette duw- en veiligheidsbeugel en een grey melange voering. De collectie heeft een zilver onderstel en zwarte wielen.

Joolz Earth collectie
Joolz Earth collectie

Joolz Studio collectie

Hé daar, jij stijlvolle wereldburger. Ontdek het chique design van de Joolz Studio collectie. Laat je oog vallen op de exclusieve stoffen in een mélange van kleuren, voorzien van handgemaakte details met dubbele stiksels.

Joolz Studio collectie
Joolz Studio collectie

Joolz Quadro collectie

Zet je zonnebril op en flaneer er op los. De Joolz Quadro collectie accentueert je stoere karakter. Het strakke design met vierkante details en moderne kleuren zorgt ervoor dat je met een glimlach je nieuwe leven inloopt. Klaar om de goede vibes door te geven aan je kleintje.

Joolz Quadro collectie
Joolz Quadro collectie

shop the look

meer informatie

hallo, ik ben 100 cm hoog
hallo, ik ben 100 cm hoog
 • Lengte 88 cm 88 cm
 • Breedte 59 cm 59 cm
 • Hoogte 100 - 110 cm 100 - 110 cm
 • 5 out of 5

  We super blij met onze Joolz Day3 Studio. Ik ben vooral grot fan van het feit dat hij zo lekker soepel en wendbaar is, maar toch stevig. We kunnen op die manier snel de drukke Amsterdamse straten over (voor de trams, scooters en fietsers langs), maar toch op een veilige manier. Een ander groot pluspunt is het feit dat hij makkelijk opklapbaar is, wat erg van belang is als je een echt Amsterdams appartement hebt ;) Tot slot, is hij lekker stijlvol. We raden hem aan aan iedereen!

  Koen — Joolz Day³ Studio

 • 5 out of 5

  Wat een fijne ervaring buiten wandelen met de Joolz Day 3 Quadro Nero. Naast de complimenten die we over de wagen ontvangen, rijdt deze ook erg prettig. Hij manoeuvreert gemakkelijk en is super in gebruik in de stad. Ook het inklappen van de wagen is een fluitje van een cent. Je kunt zien dat er goed is nagedacht over de accessoires, deze passen er heel goed bij en maken de wagen helemaal af!

  Claudia — Joolz Day³ Quadro

 • 5 out of 5

  Love it! Just recieved my Day3 midnight blue and it's truly beautiful! I like all the customisation features, almost erverything can be adjusted with simple clicks. It really feels like a well thought out stroller to me :)

  Miriam — Joolz Day³ Quadro

 • 5 out of 5

  De wagen klapt mooi in. Prettig dat de duwbeugel verstelbaar is. Fijn mandje. Hij is perfect voor lange mensen. De ventilatie opties zijn ook fijn, voor wat extra lucht wanneer het zo warm is in Dubai. Makkelijk en licht in gebruik.

  Emily — Joolz Day³ Earth