smarter easier better

premium design
zonnekap en wiegventilatie
verstelbare voetensteun
staand opbergen
hoge wieg- en stoelpositie
levenslange garantie

De Joolz Day³ is gemaakt om comfortabel en stijlvol door de stad te navigeren. De hoogwaardige look en eigenschappen combineren stijl met functionaliteit, zodat dit de perfecte kinderwagen is voor ouders die net zoveel waarde hechten aan design als wij.

De wieg met doorkijkventilatie zorgt voor frisse lucht, terwijl het hoofdkussen in het matras en de verstelbare voetensteun extra steun bieden voor het hoofdje en de voeten van je kind. De stoel op tafelhoogte kan als kinderstoel worden ingezet. En omdat de Joolz Day³ rechtop kan worden opgeborgen, is hij zelfs geschikt voor de kleinste stadsappartementen.

Joolz Looks

Classic blue

Classic blue is onze klassieker met een duurzaam tintje. De bekleding is gemaakt van plastic flessen uit de zee die tot garen zijn gesponnen. De look is afgewerkt met bruine leatherette details, een zilverkleurig onderstel en zwarte wielen.

New look
sustainable fabrics sustainable fabrics sustainable fabrics sustainable fabrics sustainable fabrics
sustainable fabrics sustainable fabrics sustainable fabrics sustainable fabrics sustainable fabrics
available for
Joolz Hub - Joolz Day³ - Joolz Geo²
Joolz Hub Joolz Day³ Joolz Geo²

Joolz Looks

Marvellous green

Met Marvellous green ben je een opvallende verschijning! De rijke groene bekleding met middenbruine leatherette details, een zilverkleurig onderstel en zwarte wielen is een echte blikvanger.

available for
Joolz Hub - Joolz Day³ - Joolz Geo²
Joolz Hub Joolz Day³ Joolz Geo²

Joolz Looks

Gorgeous grey

Gorgeous grey, what’s in a name? De soepele grijze bekleding met bruine leatherette details, een zilverkleurig onderstel en zwarte wielen, vormt een prachtige combinatie met elk decor.

available for
Joolz Hub - Joolz Day³ - Joolz Geo²
Joolz Hub Joolz Day³ Joolz Geo²

Joolz Looks

Radiant grey

Kies jij voor elegant en stijlvol? Dan is Radiant grey jouw look. De grijze melange bekleding met lichtgrijze tinten, bijpassende dubbelgestikte voering in de zonnekap, dubbelgestikte bruine leatherette details, zilverkleurig onderstel en zwarte wielen levert een smaakvolle combinatie op.

available for
Joolz Day³ - Joolz Geo²
Joolz Day³ Joolz Geo²

shop the look

meer informatie

hallo, ik ben 100 cm hoog
hallo, ik ben 100 cm hoog
 • Lengte 88 cm 88 cm
 • Breedte 59 cm 59 cm
 • Hoogte 100 - 110 cm 100 - 110 cm
 • Gewicht
 • 5 out of 5

  Ik ben echt super blij met mijn Joolz Day3! Alles klikt makkelijk, hij rijdt soepel en veert goed. Ik had hiervoor een wagen van een ander merk, maar merk duidelijk verschil met de joolz die kwalitatief echt een niveau hoger is. Mijn beste aanschaf in de hele baby uitzet.

  Carolien — Joolz Day³

 • 5 out of 5

  We super blij met onze Joolz Day3 Studio. Ik ben vooral grot fan van het feit dat hij zo lekker soepel en wendbaar is, maar toch stevig. We kunnen op die manier snel de drukke Amsterdamse straten over (voor de trams, scooters en fietsers langs), maar toch op een veilige manier. Een ander groot pluspunt is het feit dat hij makkelijk opklapbaar is, wat erg van belang is als je een echt Amsterdams appartement hebt ;) Tot slot, is hij lekker stijlvol. We raden hem aan aan iedereen!

  Koen — Joolz Day³ Studio

 • 5 out of 5

  Wat een fijne ervaring buiten wandelen met de Joolz Day 3 Quadro Nero. Naast de complimenten die we over de wagen ontvangen, rijdt deze ook erg prettig. Hij manoeuvreert gemakkelijk en is super in gebruik in de stad. Ook het inklappen van de wagen is een fluitje van een cent. Je kunt zien dat er goed is nagedacht over de accessoires, deze passen er heel goed bij en maken de wagen helemaal af!

  Claudia — Joolz Day³ Quadro

 • 5 out of 5

  Love it! Just recieved my Day3 midnight blue and it's truly beautiful! I like all the customisation features, almost erverything can be adjusted with simple clicks. It really feels like a well thought out stroller to me :)

  Miriam — Joolz Day³ Quadro