vergroot het comfort voor je kleine en voeg een wieg of cocoon toe

 
 

over de Joolz Hub

ultiem rijcomfort
compact inklapbaar
platte lig-positie
sturen met één hand 
uittrekbare XL zonnekap
levenslange garantie

Dit is de Joolz Hub, onze nieuwe kinderwagen voor in de stad. De Joolz Hub is compact en toch comfortabel, en compleet uitgerust met hoogwaardige kenmerken. Het compacte formaat, het opvouwgemak, de transportvergrendeling en de draagriem zijn ontworpen om met je mee te gaan op elke reis, ongeacht hoe.

Navigeer met één hand door smalle en drukke ruimtes. Dankzij de grote wielen wordt elke rit een feest, overal. Het ergonomische stoeltje heeft zes posities waarin je kindje comfortabel kan slapen, zitten en dutten. De XL zonnekap met UPF 50+ beschermt je kleintje bovendien tegen de zon. Deze kinderwagen kan zelfs in de kleinste stadsappartementen eenvoudig worden opgeborgen.

Hij wordt geleverd met een stoeltje en kan worden aangevuld met een wieg of onze nieuw ontwikkelde cocoon voor pasgeboren baby’s.

Joolz Hub

verkrijgbare collecties

Joolz Earth collectie

Een lange boswandeling of een ommetje door het park: met onze Joolz Earth collectie geniet je volop van onze prachtige wereld.

Joolz Earth collectie
Joolz Earth collectie

Joolz Quadro collectie

De Joolz Quadro collectie accentueert je stoere karakter. Het strakke design met vierkante details en moderne kleuren zorgt ervoor dat je — hoppa — met een glimlach je nieuwe leven inloopt.

Joolz Quadro collectie
Joolz Quadro collectie

shop the look

meer informatie

stoel
wieg
cocoon
hallo, ik ben 96.5 cm hoog
hallo, ik ben 96.5 cm hoog
hallo, ik ben 96.5 cm hoog
 • Lengte 85 cm 85 cm 85 cm
 • Breedte 53 cm 53 cm 53 cm
 • Hoogte 96.5 cm - 106 cm 96.5 cm - 106 cm 96.5 cm - 106 cm
 • 5 out of 5

  Schitterende wagen en erg makkelijk in gebruik. Opvouwen gaat makkelijk en hij is onwijs wendbaar. Zeker aan te raden als je in een appartement woont en ruimte nodig hebt, want hij is in beide richtingen heel compact op te vouwen. Boodschappenmand is goed ruim en de zonnekap geeft meer dan voldoende bescherming. De eerste 6 maanden lag mijn zoontje comfortabel in de Cocoon, die ook zeker aan te raden is. Erg handig omdat de wagen ermee op te vouwen zodat je het geheel de trap op kan tillen. Daarnaast ziet de cocoon er ook echt heel gaaf uit!

  Ronald — Joolz Hub Quadro

 • 5 out of 5

  I really like the Hub for the combination of compactness and comfort. We live in a building with narrow staircase and it was crucial for us that the pushchair was compact enough to be stored downstairs, which it does. And even though it is quite compact, it is really comfortable, my son loves it, he is quite high so he sees it all when we are in the street and it is practical when we are at a restaurant or coffee, he can stay in an feels part of the party!

  Amy — Joolz Hub Earth

 • 5 out of 5

  Wij vinden de Joolz Hub super om mee te reizen: je klapt 'm zo in om mee te nemen in de auto of het vliegtuig. Daarnaast zorgt de grote zonnekap voor goede bescherming tegen de zon!

  Claartje — Joolz Hub Quadro

 • 5 out of 5

  Wij raden de Joolz Hub zeker aan andere ouders aan. Deze kinderwagen is compact en behoudt daarnaast dezelfde Joolz 'look en feel'. Ideaal voor als je in de stad woont en van het stadsleven wil genieten.

  Prue — Joolz Hub Earth

 • 5 out of 5

  Ik vind het een beetje jammer dat dit al onze laatste kinderwagen is! Mijn oudste kinderen zijn geen kleine baby's meer en de jongste groeit als kool. Ik ben wel heel blij met de Joolz Hub, het is ontzettend gemakkelijk in gebruik. Het kost mij 5 seconden om de wagen in te klappen, de voorste wielen bewegen zo soepeltjes over elk ondergrond en het opbergen is al helemaal een fluitje van een cent! Ik vergeet haast de XL zonnekap te vermelden, ten allen tijde zorgt deze voor genoeg schaduw. Het is een super fijne kinderwagen, al helemaal voor gezinnen die kleiner behuisd zijn.

  Petra — Joolz Hub Quadro

maak je look compleet

kies je bijpassende accessoires