vergroot het comfort voor je kleine en voeg een wieg of cocoon toe

 
 

over de Joolz Hub

ultiem rijcomfort
compact inklapbaar
platte lig-positie
sturen met één hand 
uittrekbare XL zonnekap
levenslange garantie

Dit is de Joolz Hub, onze nieuwe kinderwagen voor in de stad. De Joolz Hub is compact en toch comfortabel, en compleet uitgerust met hoogwaardige kenmerken. Het compacte formaat, het opvouwgemak, de transportvergrendeling en de draagriem zijn ontworpen om met je mee te gaan op elke reis, ongeacht hoe.

Navigeer met één hand door smalle en drukke ruimtes. Dankzij de grote wielen wordt elke rit een feest, overal. Het ergonomische stoeltje heeft zes posities waarin je kindje comfortabel kan slapen, zitten en dutten. De XL zonnekap met UPF 50+ beschermt je kleintje bovendien tegen de zon. Deze kinderwagen kan zelfs in de kleinste stadsappartementen eenvoudig worden opgeborgen.

Hij wordt geleverd met een stoeltje en kan worden aangevuld met een wieg of onze nieuw ontwikkelde cocoon voor pasgeboren baby’s.

Joolz Looks

Classic blue

Classic blue is onze klassieker met een duurzame tintje. De bekleding is gemaakt van plastic flessen uit de zee die tot garen zijn gesponnen. De look is afgewerkt met bruine leatherette details, een zilverkleurig onderstel en zwarte wielen.

New look
sustainable fabrics sustainable fabrics sustainable fabrics sustainable fabrics sustainable fabrics
sustainable fabrics sustainable fabrics sustainable fabrics sustainable fabrics sustainable fabrics
Classic blue
available for
Joolz Hub - Joolz Day³ - Joolz Geo²

Joolz Looks

Marvellous green

Met Marvellous green ben je een opvallende verschijning! De rijke groene bekleding met middenbruine leatherette details, een zilverkleurig onderstel en zwarte wielen is een echte blikvanger.

New look
Marvellous green
available for
Joolz Hub - Joolz Day³ - Joolz Geo²

Joolz Looks

Gorgeous grey

Gorgeous grey, what’s in a name? De soepele grijze bekleding met bruine leatherette details, een zilverkleurig onderstel en zwarte wielen, vormt een prachtige combinatie met elk decor.

New look
Gorgeous grey
available for
Joolz Hub - Joolz Day³ - Joolz Geo²

Joolz Looks

Stunning silver

Schitter met Stunning silver! Het is onze helderste look waarbij de lichtgrijze bekleding en het zilverkleurige onderstel contrasteren met de roetzwarte leatherette details en zwarte wielen. De achterkant van het stoeltje, de mand en ook de accessoires zijn voorzien van stiksels in blokpatroon.

New look
Stunning silver
Joolz Hub
available for
Joolz Hub
Joolz Hub

shop the look

meer informatie

stoel
wieg
cocoon
hallo, ik ben 96.5 cm hoog
hallo, ik ben 96.5 cm hoog
hallo, ik ben 96.5 cm hoog
 • Lengte 85 cm 85 cm 85 cm
 • Breedte 53 cm 53 cm 53 cm
 • Hoogte 96.5 cm - 106 cm 96.5 cm - 106 cm 96.5 cm - 106 cm
 • Gewicht
 • 5 out of 5

  Schitterende wagen en erg makkelijk in gebruik. Opvouwen gaat makkelijk en hij is onwijs wendbaar. Zeker aan te raden als je in een appartement woont en ruimte nodig hebt, want hij is in beide richtingen heel compact op te vouwen. Boodschappenmand is goed ruim en de zonnekap geeft meer dan voldoende bescherming. De eerste 6 maanden lag mijn zoontje comfortabel in de Cocoon, die ook zeker aan te raden is. Erg handig omdat de wagen ermee op te vouwen zodat je het geheel de trap op kan tillen. Daarnaast ziet de cocoon er ook echt heel gaaf uit!

  Ronald — Joolz Hub Quadro

 • 5 out of 5

  Wij vinden de Joolz Hub super om mee te reizen: je klapt 'm zo in om mee te nemen in de auto of het vliegtuig. Daarnaast zorgt de grote zonnekap voor goede bescherming tegen de zon!

  Claartje — Joolz Hub Quadro

 • 5 out of 5

  Ik vind het een beetje jammer dat dit al onze laatste kinderwagen is! Mijn oudste kinderen zijn geen kleine baby's meer en de jongste groeit als kool. Ik ben wel heel blij met de Joolz Hub, het is ontzettend gemakkelijk in gebruik. Het kost mij 5 seconden om de wagen in te klappen, de voorste wielen bewegen zo soepeltjes over elk ondergrond en het opbergen is al helemaal een fluitje van een cent! Ik vergeet haast de XL zonnekap te vermelden, ten allen tijde zorgt deze voor genoeg schaduw. Het is een super fijne kinderwagen, al helemaal voor gezinnen die kleiner behuisd zijn.

  Petra — Joolz Hub Quadro

maak je look compleet

kies je bijpassende accessoires