LIFESTYLE . 14/09/2015

100% biologisch katoen: Joolz Essentials

Natuurlijk zacht

De Joolz Essentials zijn producten gemaakt van hoogwaardige en natuurlijke materialen en kunnen zowel in als buiten onze Joolz Day en Joolz Geo kinderwagens gebruikt worden. Onze Joolz Essentials zijn volledig geproduceerd van organische katoenvezels. Deze fijne producten bieden niet alleen het kindje en de ouders comfort, maar dragen ook zorg voor het milieu. Het organische katoen is zeer comfortabel doordat het zo zacht is en perfect absorbeert.

Er zijn vijf verschillende Joolz Essentials: een wikkeldoek, een matrashoes, een laken, een deken en een nest. De wikkeldoek, matrashoes en het laken zijn gemaakt van een fijne jersey die extreem zacht is voor de babyhuid. Alle drie verkrijgbaar in de kleuren off – white en grey melange en uiteraard perfect passend bij de voering van onze kinderwagens.

Bekijk de complete collectie hier.

Joolz_Essentials_Blanket_In_Pushchair_F_LR

De deken kan gebruikt worden van in de wieg tot op de bank en vanaf de geboorte tot de eerste dag op school. De deken heeft een authentiek honinggraadpatroon aan de buitenkant en een fijne zachte jersey aan de binnenkant. Verkrijgbaar in vijf kleuren: antraciet, blauw, roze, mint en off – white.

Joolz_Essentials_Nest_In_BeSafe_B_LR Joolz_Essentials_Nest_RGB_LR

Voor baby’s van 0-6 maanden hebben wij een nest ontwikkeld. Deze kan gebruikt worden in de Joolz Day wieg, Joolz Geo wiegen en in de autostoel. De zichtbare veiligheidsgordel maakt het niet alleen veilig, maar ook gemakkelijk om je baby te verplaatsen van wieg naar autostoel en weer terug. Verkrijgbaar in vijf kleuren: antraciet, blauw, roze, mint en off – white.

Joolz_Sheet-Swaddle-Grey-en-Off-white

Bekijk de complete collectie hier.