Over Joolz

Wij, bij Joolz, geloven dat blije ouders blije baby's maken.

Let's grow together

WE BELIEVE IN HIGH FIVES

Enjoy the ride

Bij Joolz vieren wij graag de goede dingen in het leven. Je eerste zwangerschap, de geboorte van je tweede kindje, al die eerste keren – ja echt hij kan al zitten, schaterlachen en kruipen – maar ook je dagelijkse beslommeringen als kersverse ouder.

Uit al die momenten putten wij onze inspiratie. En zo proberen wij jouw leven elke dag een beetje makkelijker én mooier te maken. We noemen dat ‘Positive Design’. Dus ga je dromen achterna en doe waar jij gelukkig van wordt. Daar maak je niet alleen ons blij mee, maar vooral je kindje en jezelf. O, en wil je zo’n moment met ons delen? Dat kan met #myjoolz.

Enjoy the ride,

The Joolz family

Joolz
Positive Studio

We willen weten wat er speelt. Waar we je mee kunnen helpen. Wat er beter kan. En wat je nog mist. Daarom organiseren we positieve events om jou te inspireren en van je te horen. Want kijk, zo inspireer jij ons. Deel je momenten via #myjoolz

Joolz
Geboortebos

Onze aarde kan wel wat extra groen gebruiken. Daarom krijgt jouw kindje van ons een eigen boom. In het Joolz Geboortebos. Vanaf dat moment groeit het boompje samen met jouw kindje. Je kindje dichtbij jou en de boom in Colombia.

Herbruikbare
verpakkingen

“Het is gewoon zonde om al dat karton weg te gooien”, merkte onze creatief directeur op. En zo begon het. We doken in ons eigen jeugdsentiment en kwamen op het idee om onze verpakkingen te recyclen.

Grote en kleine kartonnen dozen die je – na het uitpakken – om kunt toveren in een vogelhuisje, een rendier of een stoel. Dus gooi het niet weg. Hergebruiken is beter voor het milieu en wie weet steekt je kindje er nog wat van op ook.