positive impact

voor jouw baby's toekomst

ons wereldwijde milieu beïnvloeden

Bij Joolz doen we er alles aan om het welzijn van onze planeet en het prachtige leven dat het ondersteunt centraal te stellen in alles wat we doen.

Wij denken dat we allemaal een positieve bijdrage kunnen leveren aan ons wereldwijde milieu door onze aarde te ondersteunen met kleine dingen. We kunnen bijvoorbeeld milieubewustzijn stimuleren en de strijd aangaan tegen klimaatverandering en ontbossing.

op welke manier dragen wij bij?

Één kinderwagen, één boom. Daarom krijgt jouw kindje van ons een eigen boom, in het Joolz geboortebos. Vanaf dat moment groeit het boompje samen met jouw kindje. Je kindje dichtbij jou en de boom in Colombia.

Joolz geboortebos

Hergebruiken is beter voor het milieu en wie weet, steekt je kindje er nog wat van op ook. Grote en kleine kartonnen dozen die je – na het uitpakken – om kunt toveren in een vogelhuisje, een rendier of een stoel. Dus gooi het niet weg.

reusable packaging

We bieden je levenslange garantie op een aantal van onze geselecteerde kinderwagens. Het enige wat je hoeft te doen is je nieuwe Joolz kinderwagen binnen zes maanden na aankoop online te registreren, daarna ben je klaar om voor altijd van onze service te genieten.

Levenslange garantie

De Joolz Essentials zijn gemaakt van 100% biologisch katoen en zitten vol superheldenkracht. Ze absorberen vocht, reguleren de warmte en zijn net zo zacht als de tere huid van je kindje. Perfect voor eindeloze knuffelsessies en slaapliedjes. Droom zacht, kleintje.

100% biologisch katoen

Wij geloven dat we een positieve impact op ons wereldwijde milieu kunnen bijdragen. Daarom verwerken we duurzame stoffen in onze nieuwe looks: de stoffen zijn gemaakt van gerecyclede plastic flessen.

rPET

We wilden iets van betekenis doen met onze eerste Joolz kinderwagen regenhoes. Sûr Atelier wilde ons daar graag bij helpen, ze namen onze regenhoezen over en zij startten een nieuw project. Wat begon als een kinderwagen accessoire is nu een goed uitgedachte fietskrattenhoes waar veel fietsers gek op zijn.

Joolz x Sur Atelier

Het Joolz hoofdkantoor is gevestigd in een gerenoveerde oude fabriek met kassen en andere slimme duurzame oplossingen. Het is een inspiratie voor ons om de ‘Positive Design’ filosofie weer verder uit te bouwen.

duurzaam kantoor

bewustzijn verhogen

We vinden het bijzonder belangrijk om de beste producten te maken met jouw welzijn, dat van je baby en van het milieu voor ogen.

We willen mensen wereldwijd bewuster maken van het milieu en we besteden daarom aandacht aan belangrijke evenementen en dagen zoals Global Recycling Day, International Day of Forests en Global Earth Day.

Positive Design

ergonomische en innovatieve kinderwagens ontworpen met jouw welzijn in gedachten