positive impact

voor jouw baby's toekomst

ons wereldwijde milieu beïnvloeden

Bij Joolz doen we er alles aan om het welzijn van onze planeet en het prachtige leven dat het ondersteunt centraal te stellen in alles wat we doen.

Wij denken dat we allemaal een positieve bijdrage kunnen leveren aan ons wereldwijde milieu door onze aarde te ondersteunen met kleine dingen. We kunnen bijvoorbeeld milieubewustzijn stimuleren en de strijd aangaan tegen klimaatverandering en ontbossing.

op welke manier dragen wij bij?

Voor elke kinderwagen die wij verkopen planten wij een boom in het Joolz geboorte bos in Colombia. Op deze manier dragen bestrijden wij klimaatverandering en ontbossing. We hebben al 16.743 ton CO² gecompenseerd.

Joolz geboorte bos

We vinden het zo'n zonde om kartonnen dozen weg te doen. Daarom zijn wij op het idee gekomen om onze verpakkingen te recyclen. Onze kartonnen dozen kun je omtoveren in een vogelhuisje, een rendier of een stoel.

reusable packaging

Onze samenwerking met Vision Textiles is iets waar we ontzettend trots op zijn. Van katoenzaadje tot waslabelnaatje, samen produceren we de Joolz Essentials-collectie gemaakt met het zachtste 100% biologische katoen.

100% biologisch katoen

Alle Joolz Essentials dekens en nestjes zijn voorzien van een TOG-waarde. Dat staat voor de isolerende kwaliteit. De TOG-waarde is een internationale standaardmeting van de thermische effectiviteit van een deken.

Joolz stoffen

We zijn gevestigd in een duurzaam gerenoveerde fabriek met inspirerende kassen, 200 zonnepanelen op het dak en andere slimme energieneutrale oplossingen die ons helpen bij het verder ontwikkelen van ons Positive Design.

duurzaam kantoor

bewustzijn verhogen

We vinden het bijzonder belangrijk om de beste producten te maken met jouw welzijn, dat van je baby en van het milieu voor ogen.

We willen mensen wereldwijd bewuster maken van het milieu en we besteden daarom aandacht aan belangrijke evenementen en dagen zoals Global Recycling Day, International Day of Forests en Global Earth Day.

Positive Design

ergonomische en innovatieve kinderwagens ontworpen met jouw welzijn in gedachten