Rijden in stijl!

Kinderwagenkenmerken om op te letten

29/01/2019 · Leestijd: 5 minuten

Het krijgen van een baby betekent dat je een nieuwe wagen moet aanschaffen, en daarmee bedoelen we geen auto (maar misschien moet dat ook). Een nieuw vervoersmiddel krijgen, kan hectisch zijn. Er is heel veel om over na te denken bij het uitkiezen van een kinderwagen.

Het maken van je selectie kan voelen alsof je een beetje overrompeld wordt als je een winkel binnenloopt. Je wil misschien alle kenmerken overwegen die belangrijk voor je zijn, zoals: formaat, modulaire systemen, lichtgewicht, verstelbaarheid, het comfort van de stoel en andere eigenschappen van een kinderwagen. Vergeet niet het design! Misschien wil je echt een mooie kleur, maar verder een iets minder aantrekkelijke kinderwagen. Maar het betekent niet dat omdat je een ouder bent, je stijl moet inruilen voor comfort.

Pushchair features consisting of design and maneuverability

Je moet even stilstaan bij je dagelijkse lifestyle, om de beste hot wheels voor je familie te vinden. Als je houdt van lange stadswandelingen, dan wil je misschien een kinderwagen die robuust is maar tegelijkertijd gemakkelijk is om te manoeuvreren. Houd rekening met: drempels, boodschappenkarretjes die voorbij racen en dan wil je ook nog snel en gemakkelijk uitstappen bij het openbaar vervoer. Zie het als een rijles met een ‘L’ op de zonnekap, maar dan met een extra J-O-O-Z erbij. Snap je? Niet nodig hoor, we hebben 3 verschillende kinderwagens die voldoen aan de wensen van alle ouders.

Gray Joolz pushchair features in the harness

Instagram 📷: ohheysandra

De Joolz serie

Onze Joolz Hub, Joolz Geo² en Joolz Day³ kinderwagens zijn uitgerust met 20 positive designeigenschappen. Deze kenmerken zorgen ervoor dat je kleintje rondgereden wordt met veel comfort. Het fijne aan deze bolide is dat je je geen zorgen hoeft te maken over de gas- en olieprijzen. Het vierwielsysteem maakt het gemakkelijker om te rijden over alle soorten terreinen met maar een klein duwtje met één hand. De wielen? Beste uitvinding ooit! Je hoeft geen lucht meer bij te pompen, de banden zijn namelijk antilek. Zelfs als je stukjes glas of spijkers tegenkomt op straat: geen zorgen.

The different pushchair rides with pushchair features

Een kinderwagen vanaf de geboorte

Joolz kinderwagens zijn voorzien van een wieg, om er zeker van te zijn dat je de juiste wagen hebt vanaf de geboorte. Deze is perfect voor baby’s tot 6 maanden. Wat erg indrukwekkend is, dat is het luchtdoorlatende matras. Deze zorgt ervoor dat je baby veilig, koel en comfortabel slaapt. We noemen dit ‘klimaatcontrole’. Een beetje zoals de airco en verwarming van een auto werken. Nog een fijne feature aan de wieg is dat deze een ventilatiesysteem heeft ingebouwd, als het warm is kun je de ventilatie openen en is de wieg minder warm. Perfect voor een beetje frisse lucht op warme dagen.

Spacious Joolz cot is one of Joolz strong pushchair features

Instagram 📷: briciola.incucina

Joolz pushchairs has a cot with a ventilation feature. The Joolz essentials blanket keeps your baby snuggle soft and warm

Instagram 📷: misha.mmb

Black Joolz pushchair with ventilation features

Instagram 📷: cheyniceloves

Dezelfde kinderwagen voor groeiende baby’s

Na verloop van tijd heeft je baby wellicht een andere kinderwagen nodig. Een wagen die is aangepast op hun nieuwe lifestyle en gezonde groeiende lijf. Ze willen waarschijnlijk ook de wereld wat beter zien, ze worden nieuwsgierig. Het fijne aan de Joolz kinderwagens is, dat je geen nieuwe wagen hoeft aan te schaffen! Je krijgt de kinderwagen namelijk met een ergonomisch zitje en die is weer perfect voor grotere kinderen. Het zitje en de wieg zijn inbegrepen als je je kinderwagen aanschaft.

A great pushchair feature is changing the carrycot with the ergonomic seat.

Instagram 📷: babababies

De drie verstelbare zitposities van het zitje zorgen ervoor dat je kind rechtop kan zitten of zelfs lekker languit een dutje kan doen. Het maakt niet uit of vader of moeder achter de kinderwagen loopt, want je duwbeugel is verstelbaar in hoogte. De kinderwagen is zo uitgerust dat als je hem versteld, je overal alsnog perfect bij kunt. Denk bijvoorbeeld aan een feature als de rem, de wagen is zo ontworpen dat deze altijd makkelijk bereikbaar is. Terwijl je boodschappen doet, maak je waarschijnlijk hier en daar een stop. Zodat je alle boodschappen kunt shoppen. Je huishoudelijke items, je spulletjes voor de baby en bijvoorbeeld je avondeten kun je gemakkelijk kwijt in de handige boodschappenmand. De opening van de mand zit bij je voeten, dus je kunt alles gemakkelijk kwijt. Daardoor hoef je niet rond te slepen met zware boodschappen en je hoeft je kinderwagen ook niet topzwaar te maken door alles eraan te hangen. Als je wat extra opbergruimte nodig hebt, dan hebben we ook nog een Joolz XL boodschappentas voor je. Deze is eenvoudig op te hangen aan de duwbeugel van de wagen.

One great pushchair feature is the Joolz xl shopping bag for our Joolz pushchairs

Instagram 📷: michalagreskova

Rondwandelen is gemakkelijk gemaakt

Omkeren van het zitje van de kinderwagen kan best lastig zijn, maar het is eenvoudig te doen met onze omkeerbare stoeloptie. Moeders willen altijd weten waar hun kinderen naartoe gaan, wie ze zien en hoe ze zich voelen. Maar op die leeftijd zullen ze niet eens denken dat je aan het zeuren bent, omdat de kids zich daar nog helemaal geen zorgen om maken. Het beste aan onze kinderwagens is trouwens dat je geen grote garage nodig hebt, omdat deze eenvoudig opgeborgen kan worden. Dankzij het 3-kliksysteem kan je kinderwagen gemakkelijk worden omgezet in een klein, compact en opbergbaar pakketje. Waarom je een Joolz moet rijden? Eenvoudig. Hij rijdt veel beter dan de meeste auto’s. Je hoeft je geen zorgen te maken om de verkeersregels (de meeste dan), zoals dat je niet mag drinken en rijden. Tenzij je je vader of moeder achter het stuur hebt, dan mag het wel. In dat geval is de Joolz cup holder very suitable, to keep the drinking of your child.

reversible pushchair feature

Instagram 📷: louiseroe

Bekijk wat er gebeurd op onze Instagram!

Insta moeders en vaders van over de hele wereld delen hun foto’s met ons via de Joolz hashtag. Of het nu is om hun nieuwe wagen met ons te delen, of wanneer ze op avontuur gaan met hun kind in hun nieuwe stadsleven. Ze zorgen dat we alles zorgen door hun foto’s met ons te delen met @myjoolz of #myjoolz.

Onze Instagramgebruikers herkennen een vette wagen als ze er één zien.