Wat onze Instagram volgers vinden van de Joolz Hub?

04/06/2019 · 5 minuten

Hello Urban Beauty! Onlangs hebben wij onze Instagram volgers gevraagd wat zij fijne features vinden van onze Joolz Hub. Bij Joolz streven wij naar klanttevredenheid en jullie mening is daarom zeer belangrijk. Wij zijn super blij dat velen tevreden zijn met jullie Joolz Hub en willen graag de resultaten van onze Instagram Q&A met jullie delen.

 

“Het is fantastisch! Ik heb zo veel complimenten gekregen over deze kinderwagen! Het design van de Joolz Hub spreekt mij erg aan.”

 

Het design is de voornaamste reden waarom de Joolz Hub een must-have kinderwagen is. Onze Instagram volgers houden van ‘Dutch Design’ en de hippe kleuren. Het is duidelijk dat de Joolz Hub een echte eyecatcher is. De vraag is nu: kijken mensen tijdens een stadswandeling naar jou of naar je kinderwagen? 😊

 

“De grote zonnekap beschermt mijn kind goed tegen de zon in de zomer en houdt hem heerlijk warm wanneer het koud is.”

 

De Joolz Hub is comfortabel voor zowel ouder als kind. Dit is dan ook een belangrijke reden voor onze volgers om voor de Joolz Hub te kiezen. Wij geloven dat blije ouders blije baby’s maken, dus een kinderwagen moet overal mee naar toe kunnen. De Joolz Hub is ontworpen om gemakkelijk door de stad te navigeren en dankzij de soepele vering kan je kleintje ook genieten van de rit. Ook beschikt deze urban kinderwagen over een XL zonnekap, die je baby ongestoord laat slapen en beschermt tegen de zon. Keep enjoying the ride!

 

“De Joolz Hub is super wendbaar en heeft een mooi design. We gaan er heel veel gebruik van maken.”

 

Als je op zoek bent naar een kinderwagen, staat de gebruiksvriendelijkheid waarschijnlijk bovenaan jouw lijst. Positive Design is de kern van alles wat wij doen en daarom zijn wij ontzettend blij dat jullie onze Joolz Hub gebruiksvriendelijk vinden. Wij vertrouwen op de kwaliteit van onze producten en bieden daarom levenslange garantie op al onze kinderwagens. Goed om te weten: door de compacte afmetingen kun je deze urban beauty eenvoudig opbergen in kleine auto’s en door smalle straatjes wandelen.

 

Wij willen iedereen bedanken voor het delen van hun mening. Wij ontwikkelen onze producten voor jullie en met jullie en waarderen jullie feedback. Deel wat jij het mooiste vindt aan de Joolz Hub met #welovejoolzhub of stuur je feedback per e-mail naar info@my-joolz,com. Enjoy the ride!